Lean Manufacturing Systeemoplossinge

De weg naar een lean bedrijf slaagt alleen door de integratie van lean manufacturing. Met onze jarenlange ervaring in Toyota Production Systems en Bosch Production Systems produceren wij hoogwaardige producten die bijdragen aan het duurzaam verbeteren van productiestromen en -processen. We houden ons intensief bezig met uw doelstellingen en eisen en ontwikkelen oplossingen die optimaal zijn aangepast aan uw productie.

Of het nu gaat om goederendragers, transport- en transportsystemen, handmatige en geautomatiseerde werkstations, supermarkten, doorrolstellingen, melkloop- en transportwagens, Kanban-producten, alles wat met materiaalstroom te maken heeft: hier vindt u de juiste producten voor gebruik in uw bedrijf.

Profiteer van onze competentie en onze knowhow van tallozen bij advies, planning en uitvoering internationale projecten.

 

Neri levert u alles uit één hand, te beginnen met de ladingdrager. De hoge kwaliteit en compatibiliteit van al onze Components zorgt ervoor dat het hele systeem op rolletjes loopt en daarmee de zekerheid van uw investering.