speciale ladingdrager

Speciale lastdrager / transportframe / speciale stelling

Wij ontwikkelen de juiste speciale oplossing voor het transport en de opslag van uw producten, op maat gemaakt voor uw toepassing.

Van het model via pre-serie tot serieproductie: wij produceren en begeleiden uw ladingdragerontwikkeling tot aan de start van de productie. Wij realiseren voor u economische en op maat gemaakte staaloplossingen.

Met de kennis van onze medewerkers en de ervaring uit vele projecten komen wij regelmatig met praktisch en economisch interessante oplossingen voor uw speciale containers. 

Wat is een speciale ladingdrager?

Een speciale ladingdrager is een stalen frame dat speciaal is ontworpen voor een product of productgroep en is ontwikkeld en vervaardigd volgens zijn eisen voor specifieke handling-, opslag- en transportprocessen.

Speciale ladingdragers zijn onze specialiteit 

Individuele oplossingen voor uw logistieke taken

Wij ontwikkelen voor u concepten uit staal in combinatie met hout, kunststof en schuimmaterialen en bouwen speciale transportmiddelen, speciaal voor de automobielindustrie. 

Speciale ladingdrager voor de automobielindustrie

Precisie en nauwkeurigheid vanaf het productiestadium, zodat de robot in elke ladingdrager zijn geprogrammeerde posities kan vinden.


Handling van onderdelen: handmatige, geassisteerde, geautomatiseerde, ergonomische lasten, houding, inspanningen, gebruik van vergrendelingsinrichtingen...

Flow: afstand en wijze van transport, opslag, inklapbaar (lege rekken retourneren), gebruik productielijn, trolley...

Plantvereisten: kwaliteitshandboek, werkplaats...

Onderdelenkwaliteit: uiterlijk, geometrische duurzaamheid

Sterkte: Onze wiegen zijn gegarandeerd voor de levensduur van de wagen. We bieden ook controlemeters of onderhoudstemplates aan die het onderhoud van de ladingdragers in eigen huis mogelijk maken.

 

We verpakken doorgaans een verscheidenheid aan uiteenlopende artikelen, zoals:

Structurele onderdelen: zijwand, deur, achterklep, motorkap, spatborden, dak, langsligger, enz.


Montagedelen: dashboard, airco, stuurinrichting, bumper, glazen dak, voorruit, deurpaneel, etc.

Onze speciale ladingdragers zijn zo ontworpen en gebouwd dat ze eenvoudig in uw logistiek concept kunnen worden geïntegreerd, ongeacht welk stapelsysteem u kiest. Voor elke speciale container bouwen we eerst een prototype dat uitgebreid getest kan worden voordat de serieproductie start. Vervolgens worden in samenspraak met u constructieve aanpassingen uitgewerkt om uiteindelijk tot de optimale oplossing te komen. 

Onze knowhow staat ten dienste van uw projecten

We bieden zowel brancheoplossingen als speciale versies van ons eigen ladingdragerprogramma. Denk hierbij aan vakwerkframes, rongenpallets, buisframes en andere transportframes van staal en hout.

Met individuele ladingdragers optimaliseren we de logistiek van onze klanten. In onze eigen flexibele productiefaciliteit vervaardigen wij transportstellingen, die wij specifiek op de producten en bestaande logistieke systemen afstemmen.

Ook u kunt profiteren van onze ideeën en uw logistiek verbeteren met ladingdragers op maat!


Speciale ladingdragers, speciale ladingdragers, transportrek, speciaal rek, inklapbare speciale ladingdragers, ladingdragers voor de automobielindustrie, transportrekken op maat