DE ONDERNEMING

Over Neri

Het bedrijf, dat begon met de ontwikkeling en fabricage van werkstukdragers, is de afgelopen jaren blijven groeien door innovatieve productie, creatieve ideeën en het streven naar kwaliteit. Met de wil om altijd een sterke, performante partner te zijn voor de klanten, werd de basis gelegd voor een indrukwekkende ontwikkeling. Tegenwoordig is Neri uw competente partner voor professionele materiaalstroom- en werkstukdragersystemen, intelligente montage- en procesautomatisering en alle soorten transportsystemen.

Precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid en technische vooruitgang zijn belangrijke kenmerken die onze producten kenmerken.

De holistische optimalisatie van logistieke ketens is een betrouwbare manier om het bedrijfspotentieel te benutten en de winst te vergroten. Neri ziet de supply chain als een naadloze verbinding van al die activiteiten en processen die nodig zijn om een ​​product te leveren en uiteindelijk aan de klant te leveren.

Dankzij onze holistische kennis van de logistieke keten kunnen wij u professionele  

  • werkstukdragersystemen
  • Roestvrijstalen manden, schoonmaakmanden
  • Alle soorten apparatuur voor het reinigen van industriële onderdelen
  • Pallet- en kistenheffers
  • Transportkarren & transportsystemen

om uw ondernemerspotentieel te ontketenen en uw concurrentievoordeel uit te breiden.  

Onze applicatie-ingenieurs richten zich op het belang van de klant. Bij het berekenen en ontwerpen van producten houden we individueel rekening met de ideeën en eisen van de klant. Samen met onze klanten ontwikkelen we oplossingen die de factoren veiligheid, levensduur en prijs optimaal op elkaar afstemmen.

Door de unieke combinatie van ontwerp, implementatie, mensen en technologie gecombineerd met beproefde methoden, optimaliseren wij bestaande/nieuwe producties en processen. Of het nu in de industrie, logistiek, medische technologie of detailhandel is, ons werk is gericht op oplossingen die voldoen aan de individuele behoeften van de klant en voldoen aan hoge eisen. Ons uiteindelijke doel is om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Door de waardevolle samenwerking met toonaangevende bedrijven op internationaal niveau hebben we onze prestaties voortdurend verbeterd en onze visie uitgebreid. Jarenlange ervaring, uitgebreide knowhow en internationale bedrijfsactiviteiten vormen de beste basis voor innovatieve en economische oplossingen die ook onze klanten inspireren en een belangrijke bijdrage leveren aan het marktsucces van onze producten

 

                                               

Wereldleider op het gebied van imago

Voor een premium fabrikant is een sterk merk de basis voor duurzaam succes. Tegenwoordig heeft NERI zich ontwikkeld tot een zeer modern industrieel bedrijf dat als partner van wereldwijde bedrijven ook voldoet aan de hoge, exclusieve eisen van werkstukhantering, materiaalvoorziening en automatiseringstechnologie.

 

 

innovatie

Werken aan de vragen van morgen en vandaag de antwoorden vinden, is wat innovatie bij Neri drijft. Op basis van jarenlange ervaring en eigen onderzoek ontwikkelen wij toekomstgerichte oplossingen. Op deze manier verzekeren we onze toekomstige levensvatbaarheid, dat wil zeggen het vermogen om te reageren op een constant veranderende wereld.

toekomst

Neri is van plan ook in de toekomst vast te houden aan haar langetermijnstrategie. We blijven ervan overtuigd dat een groot deel van onze groei moet worden gegenereerd door onze eigen innovaties. De internationale verkoopstructuren zullen dienovereenkomstig worden uitgebreid voor de geplande groei.

 

Investeringen gaan door....

In de afgelopen jaren heeft Neri haar productie en omzet voortdurend verhoogd en tegelijkertijd haar exportaandeel vergroot. Deze positieve ontwikkeling is vooral te danken aan het aantrekkelijke en diverse productportfolio, dat voortdurend wordt vernieuwd en uitgebreid. Het is de bedoeling deze opleving voort te zetten met geplande nieuwe investeringen.